U bent hier

Een klein moment (enkel ‘s middags)

Vitello tonato -- ganzenlever -- beukenzwam -- radijs

Entrecôte — wintergarnituren — pommes dauphine

Conference peer -- mandarijn -- praliné -- karamelia chocolade
OF
koffie / thee

Prijs 'een klein moment': 42 € (beschikbaar ‘s middags op weekdagen, behalve feestdagen en zondag)

Aangepaste wijnen per glas 7 €

Wij serveren het menu per tafel om de kwaliteit en service optimaal te presenteren
'Een Klein Moment' is enkel op weekdagen ‘s middags beschikbaar.

'Een Groots Moment'

*Voorgerecht
Carpaccio van traag gegaard hert -- japanse andoorn -- ganzenlever -- kweepeer -- beukenzwam

*Eerste Tussengerecht
"Catch of the day'' -- schorseneren -- rode biet -- dashi soya -- gelakt buikkspek

*Tweede Tussengerecht (5-gangen)
**Gebakken coquilles -- open ravioli van knolselder -- verse truffel **

*Hoofdgerecht
Fazant 'fine champagne' -- crèmeux van zwarte pens -- witloof -- veenbes -- pommes dauphine

*Dessert/ Kaas
Conference peer -- mandarijn -- praliné -- karamelia chocolade
OF
Kaasassortiment met 5 kazen ( 7 euro suppl.)

Prijs menu met 3- gangen (Vg- Hg- Dessert): 45 € (niet op zaterdag en zondag)
aangepaste wijnen: 21 €
aangepaste wijnen voor de BOB: 10 €

Prijs menu met 4-gangen (zonder gerecht met ••): 60€
aangepaste wijnen: 30 €
aangepaste wijnen voor de BOB: 14 €

Prijs menu met 5-gangen ( + gerecht met ••): 70 €
aangepaste wijnen: 35 €
aangepaste wijnen voor de BOB: 16 €

Prijs menu met 6 - gangen: 80 € (dessert + kaas)

Aangepaste wijnen worden geschonken tem het hoofdgerecht.

- Zaterdag en zondag is er geen 3- gangen, we serveren deze menu dan enkel in 4-, 5- of 6- gangen.
- Op zaterdag serveren we enkel de menu ‘’ Een groots moment’’.
- Op zondag kan u de menu ‘Een groots Moment’’ kiezen of ‘A la Carte’.
- Op weekdagen:
-‘s middags: ‘Klein Moment’ aan € 42 (Vg- Hg- Dessert of koffie)- ‘Groots Moment’ of A La Carte.
-‘s avonds: ‘Groots Moment’ of A la carte.

We vragen u vriendelijk de menu per tafel te kiezen om de kwaliteit en service optimaal te presenteren, waarvoor dank

A la Carte Suggesties

Voorgerechten

** Carpaccio van Holstein entrecôte (gerijpt, gepekeld en koud gerookt) -- zwarte look -- truffelmayo € 25
** Platte Zeeuwse oester 00000 (6 stuks) € 30
** Carpaccio van traag gegaard hert -- ganzenlever -- japanse andoorn -- kweepeer -- beukenzwam € 25
** Langoustines -- open ravioli -- schorseneren -- butternut -- bisque € 38
** Terrine van ganzenlever -- brioche -- compotte van appel -- zwarte pens € 28
** Vitello tonato -- gepekelde groentjes -- gerookte Oosterschelde paling € 28
** Pommes Moscovite ( Imperial Heritage kaviaar 30gr. )€ 80

Hoofdgerechten

** Holstein Filet Pur -- witloof slaatje -- verse frietjes -- béarnaise € 36
** Kabeljauwhaasje -- spinazie -- schorseneer -- dashi soya -- rode biet -- gerookte paling € 34
** Hert -- witloof -- pastinaak -- savooi -- spruitjes € 35
** Fazant 'fine champagne' € 34
** Hazenrug harlekijn (per 2 personen) € 40/pp

Dessert
** Dame Blanche, klassiek gebracht € 14
** Café Glacé € 13
** Moelleux au chocolat -- vanille roomijs € 14
**Conference peer -- mandarijn -- praliné -- karamelia chocolade € 14
** Kaasassortiment -- appel compote -- toast € 18

> Buiten onze menu's bieden wij van dinsdag t.e.m. vrijdagavond en op zondagmiddag enkele suggesties aan die seizoensgebonden en dagvers zijn. Dat zijn de bovenstaande a la carte gerechten.
Deze gerechtjes lopen in dezelfde lijn als onze beide menu's en worden aangevuld door enkele extra gerechtjes
> Op zondag en feestdagen bieden wij de menu 'Een Groots Moment' aan, in 4- 5- of 6-gangen, en kan u ook 'à la carte' eten. (Op vrijdagavond en zondag vragen wij U vriendelijk voor- en hoofdgerecht te nemen)
Indien er uitzonderingen of allergieën zijn, weten wij dit graag op voorhand.
-
> Verder kan u onze menu 'Een Klein Moment' verkrijgen ‘s middags van dinsdag tot vrijdag.
Op zaterdag is er geen à la carte of kleine menu beschikbaar.

Feestmenu: Kerst en Oudejaarsavond 2021 (24-25-31 december)

Carpaccio van holstein entrecôte -- ganzenlever -- wintertruffel -- rode biet
*
*

Langoustine -- open ravioli -- prei -- butternut -- jus van langoustines
*
*

°°°Polderaardappel -- gerookte Oosterschelde paling -- kaviaar -- zure room°°° (niet op kerstdag, dan zijn het 4-gangen)
*
*

Hertenkalffilet -- wintergarnituren -- aardappelkroketjes
*
*

Praliné -- chocolade -- peer -- amandel

Kerstavond Menu All-in : € 145 ( Glaasje bubbels met 3 amuses, 5-gangen menu, aangepasten wijnen, water, koffie)
Kerstavond Menu All-in, zonder wijnen : € 115

Kerstdag Menu All-in: € 125 ( Glaasje bubbels met 3 amuses, 4-gangen menu, aangepaste wijnen, water, koffie)
Kerstdagmenu All-in, zonder wijnen : € 95

Oudejaarsavond Menu All-in: € 160 ( Glaasje bubbels met 3 amuses, 5- gangen menu, aangepaste wijnen, water, koffie en we klinken samen om 00.00u met een extra glaasje bubbels )
Oudejaarsavond Menu All-in, zonder wijnen : € 125

We gaan om 19u. van start met het aperitief (Kerstavond en oudejaarsavond)
Op kerstdag gaan we van start om 13 uur.

***Indien u een reservatie maakt, vragen wij u vriendelijk ook meteen het voorschot van € 50 per persoon te storten. Dit op het rekeningnummer BE64 7360 0735 1452, met vermelding van naam + datum van uw reservatie. Uw reservatie wordt pas als geldig beschouwd na ontvangst van het voorschot.
- Mochten de reservaties niet kunnen doorgaan wegens overmacht (nieuwe maatregelen waardoor we niet kunnen openen) storten wij het voorschot terug
- voorschotten worden niet teruggestort bij 'No Show' of eventueel ziekte of quarantaine